Ervaringen

Cliënten aan het woord

Hieronder staan de ervaringen van de cliënten die door mij gecoacht zijn. Op verzoek worden de ervaringen geanonimiseerd naar enkel de voorletter van  de voornaam van de cliënt.

Onze dochter van 15 jaar is bij jou geweest voor stressklachten en na een aantal sessies heeft zij genoeg handvatten om het verder zelf op te pakken. Heel helpend en fijn om te zien dat zij zich bij jou op haar gemak voelde. Succes met je werk!

Ik vond het altijd heel erg prettig om naar mijn afspraak met Michelle te gaan. Ik heb veel over mezelf geleerd e daar heeft ze zeker bij geholpen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik ben heel erg blij met de gekregen hulp en zou haar zeker aanraden voor als je even in de knoop zit of meer over jezelf wilt leren. Na elke sessie kreeg ik een uitgebreid coachverslag zodat ik alles thuis nog even rustig kon nalezen. 

Prettige sessies, er wordt goed geluisterd. Er wordt goed de tijd genomen. Vooral de evaluatie achteraf staat boordevol tips waar ik echt wat mee kan. Deze gebruik ik als naslagwerk en maak een kopie voor op bureau voor houdvast.

Ik kijk er altijd naar uit om te beginnen aan een coachsessie. De sfeer die er hangt is gezellig, open en zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt. Michelle luistert onwijs goed en zorgt dat je met een andere blik kan kijken naar thema’s waar je mee bezig bent.
Het is fijn om na je gesprek een verslag te ontvangen met daarin de beangrijkste punten van die sessie.

Een onwijze aanrader!

Michelle is een goede coach. Ze luistert aandachtig en stelt uitdagende vragen om jezelf aan het denken te zetten. Het coachtraject wordt helemaal individueel bepaald, het is dus geen standaard pakket wat je krijgt. Tussentijds en ook tijdens sessies kunnen focuspunten veranderen en bijgestuurd worden, afhankelijk van de behoeftes op dat moment. Dat voelt erg fijn, zo is de sessie precies wat je op dat moment nodig hebt. Ook tussen door is Michelle bereikbaar voor vragen en tips als je even vastloopt. Ze reageert snel en ook dan zet ze je zelf weer aan het denken zodat je weer verder kan. Ik beveel Michelle zeker aan als coach.

De afgelopen periode heeft Michelle mij geholpen om mijn grenzen te leren aan te geven, mijzelf op 1 te durven zetten en mij zelfverzekerder te laten voelen. Michelle heeft een erg open houding en luistert met veel aandacht en liefde. Ik heb dan ook erg fijne, leerzame, diepe, maar ook hele gezellige gesprekken met haar gevoerd. Ze zorgt ervoor dat je je vrij voelt om open te praten. Ik voelde mij dan ook altijd begrepen en was niet bang om mijn emoties te uiten, wat ik bij andere begeleiding nog wel eens miste. Ze weet erg goed aan te voelen waar ik als cliënt behoefte aan had en wist mij op een fijne manier uit te dagen, waardoor ik op een veilige manier veel heb geleerd en zekerder ben geworden.
Daarnaast heeft Michelle allerlei leuke en verassende werkvormen die ze zorgvuldig inzet, waarbij ik op creatieve manieren elke keer weer wat nieuws leerde, ervaarde of besefte. Ze gaf mij het gevoel dat ik en mijn ontwikkeling altijd voorop stonden en gaf mij de ruimte om zelf in te brengen waar ik die sessie aan wilde werken of het over wilde hebben. Dit vond ik erg fijn en ik ging altijd met een goed gevoel naar huis.

Coachpraktijk Plevier is een aanrader voor iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken bij het werken aan persoonlijke of professionele ontwikkeling. Michelle coacht met veel betrokkenheid, liefde en aandacht. Dankjewel Michelle!

Ik zat overwerkt thuis en op de rand van een Burn out. Ik moest er iets aan doen en Coaching werd mij aangeraden. Na een beetje rondkijken op internet kwam ik uit bij Michelle. We hebben eerst een (gratis) intake gesprek gehad waar ik mij al heel erg op mijn gemak voelde. Het was meteen duidelijk dat Michelle heel goed kan luisteren. Dit laat zij ook altijd in de verslagen zien zonder dat ze enige notities heeft gemaakt. Dit vind ik heel bijzonder.

Onze coachsessies zijn altijd leuk, afwisselend en iedere keer leer ik mezelf weer beter kennen. Ze heeft vele manieren om je te helpen en zorgt dat ze de juiste speciaal voor jou uit kiest. We hebben ook een keer buiten gewandeld en dat was ook heel erg fijn. Haar praktijk is in de buurt van een mooi natuurgebied waardoor je echt van de wandeling kan genieten.

Na een coachsessie voelt het altijd dat ik weer wat nieuws geleerd heb. Of dit nou over mijzelf is of tips zijn die ik kan gebruiken in mijn situatie en de toekomst. Ze heeft mij geholpen om mijn problemen te verwerken en aan mijzelf te kunnen blijven werken voor in de toekomst.

Ik heb veel geleerd van Michelle in een eigenlijk zeer korte tijd. Ze is een leuk mens met veel kennis. Ik ben Michelle heel erg dankbaar voor onze sessies.

Michelle is een vriendelijke, lieve en innemende persoonlijkheid welke je altijd het gevoel geeft dat je alles kan en mag delen. Ze neemt je op een subtiele, ondersteunde en overzichtelijke manier mee op reis naar je doel, altijd in overleg in je eigen tempo.
Tijdens mijn sessies heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld, we hebben goede inhoudelijke gesprekken gevoerd, maar ook veel gelachen. Het aanbod aan werkvormen en de manier waarop Michelle deze aanbiedt zijn buitengewoon toegankelijk.
Zodra je binnenstapt en de eerste woorden zijn gesproken terwijl de (in mijn geval) jasmijnthee wordt ingeschonken was ik zelfs bij de eerste sessie direct van mijn spanning af.
Wat Michelle in mijn ogen erg prettig maakt om mee te werken, is het feit dat ze zich zelf ook kwetsbaar durft op te stellen tijdens sessies. Ze leidt de sessies met zachte hand waardoor alle sessies als bijzonder prettig zijn ervaren.

Coachpraktijk Plevier is echt een aanrader om met je persoonlijke uitdagingen aan de gang te gaan. Michelle staat voor je klaar om met liefde, aandacht en passie met je aan de gang te gaan.

“Michelle is een rustig persoon en luistert goed naar wat ik haar vertel. Ze stelt goede vragen die mij echt aan het denken hebben gezet. Ik voelde me heel veilig.”

“Ik vond het heel fijn om door Michelle gecoacht te worden, ze luistert goed en stelt goede vragen. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en had echt het gevoel dat ik mijn verhaal kon vertellen.”

“Fijne gesprekken en een fijne sfeer. Je begreep mij goed en bent ook eerlijk tegen mij geweest toen je merkte dat ik mezelf tegensprak. Ik weet nu goed waar ik nog aan wil werken. Heel erg bedankt.”